fbpx

Politica de confidentialitate

1. Introducere

Brain Hub IT (S.C. BRAIN HUB IT S.R.L.) este o agentie de instruire, recrutare si plasare de personal IT, organizeaza cursuri gratuite in IT pentru incepatori si faciliteaza obtinerea unui job prin dezvoltarea parteneriatelor cu companile interesate sa-si completeze departamanetele de IT.

Aceasta nota de informare vizeaza activitatile de prelucrare a datelor cu caracter personal efectuate de compania S.C. BRAIN HUB IT S.R.L..

Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal se aplica tuturor prelucrarilor de date cu caracter personal pe care le desfasuram, precum si tuturor interactiunilor cu website-ul nostru gazduit pe domeniul www.brainhubit.ro.

2. Denumirea operatorului de date si a proprietarului website-ului

S.C. BRAIN HUB IT S.R.L. este operator de date cu caracter personal si proprietara a website-ului www.brainhubit.ro.

3. Activitatea noastra

Noi, la S.C. BRAIN HUB IT S.R.L., depunem toate eforturile pentru a oferi cursantilor nostri servicii de instruire profesionala, recrutare si suport in vederea obtinerii unui job in domeniul IT.

4. Datele personale pe care le prelucram

Colectarea datelor dumneavoastra personale este limitata strict la ceea ce este necesar pentru a va furniza toate informatiile necesare vis-a-vis de cursurile organizate de catre compania noastra cat si cele cu privire la utilizarea website-ului nostru.

Datele personale pe care le prelucram pot include:

  1. date de baza pentru inscriearea la cursurile organizate de catre noi
  2. date de contact, precum numar de telefon, adresa de email, adresa;
  3. cont bancar si alte informatii financiare care ne permit desfasurarea relatiei contractuale de orice fel, atunci cand exista;

De asemenea, in cadrul procesului de selectie al participantilor la cursurile organizate, vom procesa date necesare in procesul de recrutare, precum numele complet, adresa de e-mail, numarul de telefon si adresa de corespondenta, date pe care ni le aduceti la cunostinta prin documentele de aplicatie (CV-ul dumneavoastra), pe care ni le furnizati aplicand direct pe website, prin depunere sau transmitere in format fizic la biroul nostru sau prin e-mail.

5. Cum colectam datele personale

Colectam doar acele date personale pe care ni le furnizati in mod voluntar (in format fizic sau electronic), precum si informatii disponibile din surse publice:

– cu ocazia interactiunilor partener-reprezentant Brain Hub IT, desfasurate in baza unui contract de colaborare sau in discutiile preliminare, in negocierea si pregatirea unui astfel de contract

– prin intermediul website-ului nostru, cu ocazia inregistrarii la unul din cursurile organizate de catre compania noastra

– atunci cand ne contactati prin e-mail, daca va exprimati interesul cu privire la serviciile noastre sau cursurile organizate de catre compania noastra

– in contextul unei intalniri la un eveniment de afaceri (de exemplu, prin schimbul de carti de vizita)

6. Temeiuri legale si scopurile prelucrarii

Deoarece sunteti indreptatit sa stiti scopul in care prelucram datele dumneavoastra personale, va vom informa inainte de a prelucra datele dumneavoastra personale in alt scop decat cel pentru care ne-ati incredintat datele dumneavoastra personale.

Selectie cursanti

Colectam informatii necesare in procesul de selectie al cursantilor, pentru a putea evalua daca sunteti potrivit pentru o a putea participa la cursurile organizate gratuit de catre compania noastra.

De asemenea, vom pastra evidenta persoanelor care au participat la procesele de evaluare si a motivelor pentru care nu li s-a adresat o oferta sau pentru care oferta a fost refuzata, pe baza interesului nostru legitim, in scopul eficientizarii procesului de recrutare.

7. Informatii referitoare la procesul de inscriere si selectie

Puteti sa va inscrieti la cursurile organizate gratuit in cadrul S.C. BRAIN HUB IT S.R.L. prin utilizarea sectiunii dedicate a website-ului nostru sau contactandu-ne direct pe e-mail.

Atunci cand va inscrieti la cursurile organizate de S.C. BRAIN HUB IT S.R.L. prin utilizarea sectiunii dedicate a website-ului, va vom solicita numele complet, adresa de e-mail, numarul de telefon si adresa de corespondenta, precum si un CV a carui format si continut sunt lasate la latitudinea dumneavoastra.

Vom folosi datele dumneavoastra personale referitoare la procesul de selectie pentru:

– a evalua daca sunteti potrivit pentru a participa la cursul organizat in cadrul S.C. BRAIN HUB IT S.R.L.

– a va contacta cu privire la aplicatia dumneavoastra

8. Durata de stocare

Datele personale colectate in procesul de selectie si utilizate cu scopul tinerii evidentei proceselor anterioare de selectie sunt stocate pe o perioada de 10 ani de la momentul la care ati aplicat la unul din cursurile organizate de catre S.C. BRAIN HUB IT S.R.L..

Vom sterge datele dumneavoastra personale atunci cand acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile in care au fost colectate sau atunci cand va retrageti consimtamantul (daca prelucrarea datelor dumneavoastra se intemeiaza pe consimtamant), cu exceptia cazurilor in care prelucrarea datelor dumneavoastra personale este necesara in temeiul unor dispozitii legale sau daca suntem altfel indreptatiti sa continuam prelucrarea. De asemenea, vom retine datele dumneavoastra personale pentru o perioada de timp suplimentara, in cazul in care stergerea imediata a acestora ar necesita suprascrierea sistemelor noastre de back-up si recuperare in caz de dezastru.

9. Persoane terte

Ca regula, nu divulgam sau transferam datele dumneavoastra personale catre terti. Cu toate acestea, in cazurile in care divulgarea sau transferul este necesar sau daca suntem obligati prin lege, va vom informa in cel mai scurt timp posibil cu privire la acest transfer, cu exceptia cazului in care legea aplicabila, inclusiv regulile care guverneaza obligatia de mentinere a secretului profesional, ne impiedica sa facem o astfel de informare.

In cazul in care vom divulga sau transfera datele dumneavoastra personale catre terti, vom face acest lucru in conformitate cu legile aplicabile si vom adopta masurile necesare pentru a asigura integritatea si protectia acestora.

Pentru prelucrarea datelor personale putem folosi persoane imputernicite, de exemplu, furnizori de solutii IT necesare administrarii afacerilor, inclusiv solutii de contabilitate financiara, furnizori de solutii de management al contactelor sau organizatori de conferinte. Cu toti imputernicitii vom incheia conventii de prelucrare a datelor personale cu clauze corespunzatoare care sa asigure ca imputernicitii isi asuma obligatii de prelucrare a datelor personale (inclusiv de stergere a acestora) in deplina conformitate cu legile aplicabile si care ofera un nivel adecvat de protectie a datelor dumneavoastra personale.

10. Securitatea datelor personale

Datele personale sunt securizate impotriva amenintarilor si ne asiguram ca sunt protejate prin masuri de securitate si infrastructura IT corespunzatoare. Mai mult, avem implementate masuri interne care ne permit sa descoperim, sa notificam si sa documentam incalcari ale securitatii datelor personale in cel mai scurt timp posibil.

Daca descoperim o incalcare a securitatii datelor dumneavoastra personale care prezinta un risc pentru drepturile si libertatile dumneavoastra, vom notifica Autoritatea Nationala de Supraveghere privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal. Veti fi informat cu privire la incalcarea securitatii datelor dumneavoastra personale daca aceasta conduce la un risc ridicat cu privire la drepturile si libertatile dumneavoastra.

11. Drepturile dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor personale

Aveti urmatoarele drepturi cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra personale:

    1. Dreptul de acces la datele personale.
    2. Dreptul de a obtine rectificarea datelor personale inexacte.
    3. Dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii datelor personale. Acest drept va este disponibil atunci cand:
  • contestati acuratetea datelor dumneavoastra personale pe care le prelucram;
  • prelucrarea datelor personale este ilegala,
  • nu avem nevoie de datele dumneavoastra personale pentru scopul prelucrarii, insa dumneavoastra solicitati pastrarea lor pentru stabilirea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta
  • va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra personale, pentru perioada de timp cat verificam existenta interesului nostru legitim in prelucrarea datelor dumneavoastra.

Daca aveti orice intrebari cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra personale sau daca doriti sa ne adresati vreo solicitare, precum si sa va exercitati oricare din drepturile cu privire la prelucrarea datelor personale, va rugam sa ne contactati la:

– adresa de e-mail: gianina.bazavan@brainhubit.ro

– telefon: +40757018926

– sediu: Strada Turturelelor, Nr.48, Sector 3, Bucuresti, Romania.

Vom analiza fiecare solicitare si va vom comunica actiunile intreprinse in acest sens in cel mai scurt timp posibil, dar nu mai tarziu de o luna de la momentul inregistrarii solicitarii dumneavoastra. In cazul in care avem nevoie de mai multe informatii din partea dumneavoastra sau avem dificultati in rezolvarea cererii dumneavoastra, va vom informa fara intarziere cu privire la faptul ca avem nevoie de timp suplimentar pentru a analiza in mod corespunzator cererea dumneavoastra.

In cazul in care considerati ca nu am solutionat toate cererile dumneavoastra sau sunteti nemultumiti de raspunsurile noastre, puteti formula o plangere catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. De asemenea, va puteti adresa si instantelor de judecata.

12. Modificari ale Notei de informare

Daca ne decidem sa modificam prezenta nota de informare, vom publica o noua versiunea aici, care o va inlocui pe aceasta.

Va multumim ca ne-ati incredintat datele dumneavoastra personale si ca ne-ati acordat timpul necesar pentru a citi nota noastra de informare cu privire la prelucrarea datelor personale. Va rugam nu ezitati sa ne contactati, daca aveti orice alte nelamuriri cu privire la datele dumneavoastra personale si modul in care le prelucram.

Vreau sa ma inscriu