fbpx

Intrebari Frecvente

Suntem convinsi ca ai pregatit o serie de intrebari pentru noi, asa ca am decis sa iti raspundem din timp la o parte din ele. Mai jos regasesti intrebarile la care si ceilalti cursanti au dorit sa afle un raspuns.

1Cursul este gratuit sau trebuie sa platesc ceva?
Cursul este gratuit, nu trebuie sa platesti nimic.
2Dupa ce ma angajez trebuie sa achit cursul sau o parte din el?
Nu, costurile cursului vor fi acoperite de viitorul angajator iar acest lucru nu va influenta in nici un fel salariul negociat.
3Dupa ce termin cursul imi pot cauta singur de lucru sau trebuie sa merg doar la interviurile stabilite de Brain Hub IT?
Brain Hub IT este interesata sa obtina pentru tine cat mai multe interviuri si sa te consilieze sa reusesti. Tu iti poti cauta si singur un job.
4Cat dureaza un curs?
In functie de tehnologia aleasa si de frecventa sesiunilor in medie un curs poate dura intre 4 si 6 luni.
5Cine sunt trainerii care ma invata?
Trainerii sunt persoane certificate in tehnologia aleasa cu foarte multi ani de experienta care doresc sa te invete tot ce va trebui sa stii in jobul pentru care te vei pregati.
6Cat de pregatit voi fi dupa ce voi termina cursul? Ma voi putea descurca intr-un job nou?
Interesul nostru este ca tu sa stii sa lucrezi pe tehnologia aleasa cand vei termina cursul astfel incat sa te poti integra imediat in campul muncii. Va fi insa nevoie si de multa dedicare din partea ta, asta insemnand sa lucrezi acasa toate „temele” pe care ti le va da trainerul de la o sesiune la alta.
7Ce se intampla daca imi dau seama ca o anumita tehnologie nu mi se potriveste?
In primele 2 sedinte iti vei da seama daca este potrivit cursul pentru tine si daca nu, poti renunta sau poti opta pentru alta tehnoloie.
8Cum ma pot inscrie la un curs?
Datorita faptului ca aceste cursuri sunt gratuite si ca locurile sunt limitate ne rezervam dreptul de a ne alege cursantii. Avem o procedura de selectie care cuprinde: transmiterea unui formular de inscriere insotit de un CV si participarea la o discutie cu managerul de priect. Pentru inscriere click aici.
9Unde se desfasoara cursurile?
Cursurile se desfasoara la sediul nostru din Str Turturelelor 48, sect 3, Bucuresti.
10Pot urma un curs daca nu am experienta sau studii in domeniul IT?
Da, poti, pentru ca avem cursuri concepute special pentru incepatori.
11Cursurile sunt doar pentru incepatori sau pot participa si daca sunt la un alt nivel?
Cursurile sunt pentru incepatori insa daca ai totusi cunostinte de IT dar nu se ridica la nivelul de a ocupa un post de Junior, poti participa. In cadrul procesului de selectie vom identifica nivelul tau si atunci te vom putea indruma. Grupele sunt formate din cursanti de acelasi nivel.
12De ce sa aleg Brain Hub IT?
Pentru ca e GRATIS si pentru ca noi suntem direct interesati sa te angajezi dupa finalizarea cursului.
13Voi obtine o certificare dupa terminarea cursului?
Iti vom oferi sprijin sa-ti iei certificarea in tehnologia aleasa.

Cursuri organizate GRATUIT

BRAIN HUB IT formeaza viitorii Juniori in tehnologia informatiei prin sustinerea de cursuri gratuite si suport pentru angajare!

Vreau sa ma inscriu